MPC.fiNyt voit ladata musiikkia Spotifysta iPodiin

Spotify on julkistanut uusia ominaisuuksia palveluunsa tänään. Nyt Spotifysta voi ladata ja ostaa kappaleita iPodiin, iPhoneen sekä Androidiin.

Spotify on julkistanut uusia ominaisuuksia palveluunsa tänään. Nyt Spotifysta voi ladata kappaleita iPodiin, iPhoneen sekä Androidiin, kirjoittaa teknologiablogi Techcrunch.

Musiikkipalvelu aikoo siis kilpailla suoraan Applen iTunesin kanssa. Käyttäjät voivat nyt ostaa erikokoisia kappalepaketteja, jotka vaihtelevat kymmenestä sataan kappaleeseen.

Mitä enemmän ostat sitä ”halvemmalla” pääset

Kappaleiden hinnat pienenevät, mitä enemmän niitä kerralla ostaa. Esimerkiksi kymmenen kappaleen paketti maksaa 9,99 euroa, jolloin kappaleen hinnaksi tulee 0,99 euroa. Kun taas sadan kappaleen paketti maksaa 60 euroa, jolloin vastaavasti yksitäinen kappale maksaa 0,6 euroa.

Hinnat ovat siis halvemmat kuin iTunesin vastaavat. Applen kaupassa kappaleesta joutuu yleensä maksamaan 0,99 tai 1,29 euroa.

Lataa kappaleet langattomasti kännykkääsi

Spotify mahdollistaa myös kappaleiden lataamisen tietokoneelta mobiililaitteeseen langattoman lähiverkon avulla. Applen iTunes ei tätä tarjoa.

Toinen uusi ominaisuus on se, että iPodia pystyy hallinnoimaan Spotifyn avulla. Liitettäessä usb-kaapelilla koneeseen, iPod ilmestyy Spotifyn sivupalkin Devices-kohtaan.

Spotify Premiumin omistajat ovat pystyneet jo pitkään kuuntelemaan soittolistojaan offline-tilassa ja sekä kännykässään että tietokoneellaan. Uudet ominaisuudet ovatkin selvästi suunnattu ilmaiskäyttäjille.

Henri Laakso
Perjantai 27.3.2015 
Torstai 26.3.2015 
Keskiviikko 25.3.2015 
Tiistai 24.3.2015 
Maanantai 23.3.2015 
Perjantai 20.3.2015 
Torstai 19.3.2015 
Sivu: 1 / 5